Prikbord kopen voor bieb brede school

Brede scholen willen hun leerlingen een rijk leermilieu bieden en zijn bedoeld voor kinderen vanaf nul tot dertien jaar. De bedoeling van zo een brede school is dat kinderen zich niet alleen tijdens schooltijden, maar ook daarbuiten breed kunnen ontwikkelen.

Een brede school is voor zowel de kinderen als ouders prettig, want als alles op een plek zit vinden ouders het geweldig, dan hoeven ze niet heen en weer te sjouwen met de kinderen. Daarnaast is het ook prettig voor de kinderen, baby’s en peuters die bij de kinderopvang van een brede school hebben gezeten, kunnen makkelijker doorstromen.

Behalve dat een brede school voor ouders en kinderen een oplossing is, kan het gebouw ook veel mogelijkheden bieden. Het gebouw staat na sluitingstijd toch dikwijls leeg, dus ook het gebouw kan adequaat gebruikt worden, door bijvoorbeeld een bieb in te richten voor zowel de kinderen van de school als kinderen uit de nabije omgeving. Enkele benodigdheden voor de inrichting van een bibliotheek zijn: boekenrekken, kasten, bibliotheekmeubilair, kurkbord, pinboard of prikbord kopen. Een prikbord is zeer handig voor het vastprikken van briefjes, boodschappen, kaartjes, memo’s of mededelingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*