Social media, een succesvol marketing concept

De afgelopen jaren is het aanbod van social media stages enorm gegroeid. Enkele jaren terug waren stage plekken binnen bedrijven welke te maken hadden met studenten die kennis en kunde hadden over online sociale netwerken, vrijwel nihil. Er waren nauwelijks open plekken voor stagiaires die wel interesse hadden hiervoor binnen bedrijven. Tegenwoordig is voor elke stagiaire maar liefst vijfentwintig stage plekken, dat beschikbaar wordt gesteld door bedrijven. Tenminste een plek heeft met social media te maken.

De belangrijke magazine geeft aan dat het aantal bedrijven welke op dit moment op zoek zijn naar een stagiair, man of vrouw, welke gespecialiseerd is in Twitter, Facebook, blogs en andere social media, een stijgende trend vertoond.

Specialisten zien ook de enorme groei in het aanbod van social media stage plekken. Ze geven aan dat het begrijpelijk is, omdat bedrijven steeds meer bewust zijn van het feit dat ze iets met social media moeten doen. De kennis om dit echter voor elkaar te krijgen is niet of nauwelijks aanwezig. Social media stages zijn dus steeds meer een succesvol marketing concept aan het worden. Bedrijven als ook marketing communicatie bureau’s met een dergelijk bedrijfsplan kunnen makkelijk hierop inspelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*