Nieuwe grote maten dameskleding webwinkel online

12-04-2012 Beverwijk – Deze maand is er een nieuwe grote maten dameskleding webwinkel gelanceerd. De webwinkel verkoopt grote maten merkkleding van X-two Fashion. X-two Fashion is een wel bekende grote maten dameskleding merk. De kleding van X-two Fashion is verkrijgbaar in vele grote maten dameskleding winkels in Nederland en het buitenland. De webwinkel is meertalig en richt zich op heel Europa.

X-two staat voor mode met karakter. De modieuze kleding van X-two is sportief en vrouwelijk. Er kan heerlijk gecombineerd worden en is gemaakt voor vrouwen die een maatje meer hebben. De stoffen voelen fijn aan en zijn van goede kwaliteit. De kleuren zijn mooi en sprekend dat zorgt voor een eigen stijl. Vrouwen die zoeken naar damesmode grote maten kunnen bij X-two terecht voor de leukste kleding.

De dameskleding van X-two is voor vrouwen met een maat tussen de 46 en 60. Het bedrijf achter het merk X-two Fashion is Buur Fashion. Buur Fashion maakt modieuze kleding voor vrouwen met een maatje meer. Het design tot eindproduct wordt volledig in het beheer van Buur Fashion gedaan. Jaarlijks zullen er 6 prachtige seizoenscollecties ontworpen worden die te koop zijn in de webwinkel van X-two Fashion.

Wilt u contact opnemen? Kijk hieronder voor de contactgegevens.

Buur Retail BV
Waterland 10
1948 RK Beverwijk
The Netherlands
+31 (0) 251 -316 313

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*