Jacob Jan Boerma ambassadeur van Bleieren Veluwse boereneieren
Jacob Jan Boerma, eigenaar en chef-kok van restaurant De Leest in Vaassen kiest voortaan voor Bleieren Veluwse boereneieren in de keuken van zijn tweesterrenrestaurant.
‘Eigenlijk is het gek dat je als chef-kok zelden stilstaat bij de hoeveelheid eieren die dagelijks in de keuken wordt gebruikt. Er is bijna geen gerecht waarin geen ei of eiproduct is verwerkt. Eieren vormen een verbindend element tussen smaken, ingrediënten en gerechten. Als je zoals ik kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), biologische en eerlijke kwaliteitsproducten ligt de keuze voor Bleieren voor de hand.’
Tweesterrenrestaurant De Leest staat voor ambachtelijkheid en kwaliteit. In een moderne en rustige ambiance aan de rand van de Veluwe kunt u genieten van de inventieve keuken met kosmopolitische invloeden. Dit uit zich in een bijzondere wijnkaart, prachtig opgemaakte en bijzondere gerechten (www.restaurantdeleest.nl).
Bleieren zijn te koop bij de horeca groothandel of neem contact op met Veluws Ei, tel. 0342-450627 of info@bleieren.nl. Meer informatie over Bleieren en Bleiderij De Lankerenhof vindt u op www.bleieren.nl.
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!