Met LipoLinea strak de feestdagen in

,

Met vetrolletjes, bobbels en bubbels op buik en bovenbenen hebben de meeste vrouwen een haat-liefde verhouding. Uit recent onderzoek onder 600 vrouwen blijkt dan ook dat 90% het liever niet leuk vindt dat iedereen hun buikvormen ziet. Op de foto trekken we dan ook massaal onze buik in.

Tijdens de feestdagen zetten  miljoenen vrouwen hun dieet opzij en trekken tijdens de feestdagen massaal corrigerend ondergoed aan. Geen vetrilletje meer te zien in die nieuwe feestjurk!

Nieuwste trend

Van onze Britse Westerburen en hun Royals (Pippa) kunnen we misschien wat leren, want zij grijpen deze feestdagen massaal naar corrigerend ondergoed. Wat nou sporten, als je met een voorgevormd broekje (bodywarmer) al je onzekerheden kunt wegwerken! 41 procent verkiest corrigerend ondergoed boven sporten. 47 procent voelt zich zelfverzekerder, en een derde voelt zich slanker te met een broekje die de buik en bovenbenen verbergt. En dat zien zij slim, want tegenwoordig hoef je je niet meer te schamen voor corrigerend ondergoed

‘Direct een tot twee maatjes minder!’

Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen probeert haar buik met kleding te verdoezelen, maar dat is natuurlijk niet zo effectief als een corrigerend broekje zoals de Italiaanse corrigerende LipoLinea’s. Deze speciale broekjes zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik na plastische chirurgie, bestaan uit dubbele lagen voor extra lift en drukmassage. Voor meer informatie:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*