NIEUWE WEBWINKEL BEZORGT CADEAU’S VOOR ALLE VROUWEN DIE ZICH GOED WILLEN VOELEN BIJ WAT ZE DRAGEN. www.lasutien.nl opent op 16 maart 2012 haar deuren.

Vanaf 16 maart 2012 kan een ieder die zijn/haar partner wil verrassen terecht op www.lasutien.nl. Deze webwinkel bestaat uit alle soorten lingerie. De producten zijn op de overzichtelijke website makkelijk te selecteren en worden vervolgens, luxe verpakt, aan de deur afgeleverd.

Wat is het voor collectie?
“De collectie is niet volgepropt met alleen maar sexy kanten gevalletjes, maar ook naadloos en comfortabel zijn sleutelwoorden. De toegevoegde waarde is dat een ieder de keuze heeft uit ‘gewone’ lingerie maar ook uit ‘erotische’ lingerie. Die combinatie zorgt ervoor dat de klant zich op zijn gemak zal voelen wanneer men naar erotische lingerie kijkt”, vertelt eigenaresse Isabelle Smeets.

Waarom juist deze webwinkel?
“Uit marktonderzoek wat ik heb gedaan, bleek dat er toch vrouwen zijn die zich ongemakkelijk zouden voelen om naar websites zoals PABO of Christine LeDuc te gaan. Ook zouden ze zich zorgen maken in welke verpakking het zou worden verzonden. Zodoende kwam ik op het idee een webwinkel te starten waar een kwalitatief goed assortiment aangeboden wordt, aflevering binnen enkele dagen wordt verzorgd en waar een betrouwbare en gemakkelijke betaalwijze wordt geboden. Je kunt dus vanachter je bureau snel en makkelijk een attentie voor iemand verzorgen. Verder wordt de lingerie van La Sutien altijd gratis luxueus verpakt en worden er bij bestellingen vanaf € 40,= geen verzendkosten in rekening gebracht.”, zegt Isabelle Smeets.

EINDE BERICHT

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*