Maxwell Scott Bags gaat de Nederlandse markt op

Met veel plezier kondigt e-winkelier Maxwell Scott Bags de lancering van zijn nieuwe online winkel voor de Nederlandse markt aan. Onze winkel biedt het allerbeste in leren producten, van portemonnees tot maatwerk handtassen. Met levering overal ter wereld, uitstekende klantenservice, veilig online bestellen en een hoge graad van gebruiksvriendelijkheid wordt al gauw duidelijk dat de website speciaal is ontworpen voor de Nederlandse clientèle van Maxwell Scott.

Maxwell Scott Bags is een dynamisch, innovatief bedrijf dat luxe lederwaren biedt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. De complete reisassortimenten aangeboden in onze online boetiek http://www.maxwellscottbags.com/ zijn authentiek en gemaakt van het allerfijnste leer. Maxwell Scott Bags gebruikt voor zijn kwaliteitsselectie uitsluitend eersteklas ruw, plantaardig gelooid Italiaans leer. Elke huid wordt zorgvuldig geselecteerd en voor elk ontwerp worden alleen de fraaiste sluitingen, uitgelezen voeringstof en het mooiste beslag uitgezocht.

Maxwell Scott Bags is een familiebedrijf dat Brits ontwerp combineert met Italiaans vakmanschap en Italiaanse stijl en materialen. Het merk werd gelanceerd vanuit de wens om, in aansluiting op de veeleisende behoeften van vandaag, de hoogste kwaliteit luxe leren handtassen, aktetassen, reisbagage en accessoires te leveren. Gedreven door de ambitie om de nummer één distributeur van echt leren accessoires te worden heeft de onderneming voortdurende groei en winstgevendheid kunnen realiseren. Met een steeds toenemend aantal orders van Nederlandse klanten heeft Maxwell Scott Web-Translations benaderd voor de ontwikkeling van een Nederlandse website die beter inspeelt op zijn wensen en behoeften. De gelokaliseerde pagina’s maken het voor bezoekers nog makkelijker om op één locatie te kiezen uit ons uitgebreide assortiment gerenommeerde artikelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*