NEXST lanceert NEXST Academy

Amsterdam, september 2024. NEXST, een Nederlands bedrijf actief in recruiting, lanceerde recent haar NEXST Academy. Het is een nieuw opleidingstraject dat werknemers moet klaarstomen voor een baan als boa.

Als vaste recruitment partner van een groot aantal gemeenten staat NEXST in voor het selecteren en opleiden van de juiste profielen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in detachering. Die ervaring heeft het in een nieuw opleidingstraject gegoten dat de naam NEXST Academy kreeg.

Deelnemers krijgen een op maat gemaakt ontwikkelingsplan. Hierin gaat men, afhankelijk van de persoonlijke wensen, kijken naar de mogelijkheden. De aanpak is gericht op praktijkgericht leren. Naast een theoretische basis wordt er sterk nadruk gelegd op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden die je als boa nodig hebt. Er wordt geleerd hoe je op een professionele manier een proces-verbaal opmaakt en hoe je effectieve gesprekken voert. Deze vaardigheden zijn cruciaal om je werk als boa succesvol uit te voeren.

Wil je jezelf omscholen? Er is zelf een coaching bij het nemen van een nieuwe stap in je carrière

NEXST Academy is toegankelijk voor elke medewerker. Jong of oud, ervaren of onervaren. Iedereen krijgt een persoonlijke begeleiding richting een job als boa.

Leer meer over NEXST Academy >


Contactgegevens:

NEXST Amsterdam
Damrak 68-B
1012 LM Amsterdam

info@nexst.nl

085-0805099

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*